Bartenderskola, bättre än fönsterputsare i Linköping?

Ibland känner du helt plötsligt att du vill byta yrke i livet. Då uppstår det naturligtvis mängder med olika val, men de flesta kräver en lång och krävande utbildning samt branscherfarenhet. Kanske utför du varje dag fönsterputs Linköping och tycker att det har blivit för tröttsamt och trist. Nu vill du göra något annat, och kanske också ha en chans att få arbeta i Stockholm.

Gillar du mycket folk omkring dig, nattliv och pulserande nöjesliv finns det ett alternativ för dig som söker efter detta. Det är i så fall dags att utbilda dig till bartender på en bartenderskola. Den bästa bartenderskola som finns i Sverige hittar du just i Stockholm. Här har Nordiska Barakademin huserat sedan länge och erbjuder internationella och kvalitativa utbildningar till bartender på deras mycket eminenta bartenderskola. Vill du byta yrke? Ta chansen hos Sveriges bästa bartenderskola. Kanske det blir det bästa valet i ditt liv, och antagligen roligare än att jobba som exempelvis fönsterputsare i Linköping.

Ubildningen hos Nordiska Barakademins Bartenderskola.

Nordiska Barakademin grundades och drivs av två av Sveriges bästa bartenders. Detta är Abbe Handrensson och Rick Bjers, som också tillsammans driver en mycket populär och välbesökt restaurang och bar i centrala Stockholm. De driver också bartenderskola för dig som vill ha en riktigt och gedigen utbildning som bartender. Detta baseras på de fakta som visar hur många som kommit från denna bartenderskola, och idag jobbar som bartender eller driver olika restauranger och barer i Stockholm och runt om i världen.

På bartenderskolan får du en internationell bartenderutbildning under 6 veckor, där det också ingår 2 veckors praktik. Ett snabbare karriärbyte är svårt att göra. I kusen ingår en diplomerad AAS-kurs utan extra kostnad som ger dig kunskap om ansvarsfull alkoholservering, vilket är en av de viktigaste kunskaperna hos en modern, medveten och ansvarsfull bartender. Utöver detta får du kunskap om serveringsteknik, olika flaskors innehåll samt allt annat som ingår i en bartenders uppgifter. Gör ett karriärbyte idag, och prova en kurs på Nordiska Barakademins bartenderskola.